APUMS
APÚMS
APUMS

Asociácia prednostov úradov miestnej samosprávy je dobrovoľným združením nezávislým od politických strán.

Staňte sa členmiStaňte sa partnermi

APÚMS SR a STMOU ČR sa spoločne vzdelávali

APÚMS SR a STMOU ČR sa spoločne vzdelávali

Dlhoročná tradícia medzi APÚMS SR a STMOU ČR v organizovaní výmenných študijných pobytov mala svoje ďalšie pokračovanie. Tentokrát tajomníci z miest a obcí Českej republiky zavítali na samosprávne úrady do Modry, Svätého Jura, MĆ Bratislava - Rača, na magistrát hlavného mesta Bratislava, do Senca a do Častej.

V počte účastníkov bol prekonaný rekord, lebo privítali sme 15 tajomníkov a za našu asociáciu sa v priebehu odborného programu vystriedalo celkom 17 osôb. Ako už z preambuly vyplýva, program bol bohatý, pestrý a odborne aj spoločensky zaujímavý. Významnou mierou k tomu, že stretnutie malo priateľský a kolegiálny ráz, prispeli obe strany a jej účastníci. Osobitne sa o to však najviac zaslúžili Mariana Fiamová a Janka Pešková, ktoré podujtie pripravili po organizačnj stránke.

Štyri dni plné zaujímavostí, neustálych konzultácií, výmeny skúseností, ale aj spoločenskeho a športového vyžitia prispeli k naplneniu cieľa a doplnili energiou všetkých zúčastnených pred jesennými pracovnými úlohami. 

Tešíme sa na ďalší ročník.

Poďakovania samosprávam

Prílohy

Poďakovania spolu.pdf

Poďakovania spolu.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 9,22 MB
Dátum vloženia: 16. 8. 2016 10:01
Dátum poslednej aktualizácie: 28. 11. 2017 23:11
Autor:

Partneri