APUMS
APÚMS
APUMS

Asociácia prednostov úradov miestnej samosprávy je dobrovoľným združením nezávislým od politických strán.

Staňte sa členmiStaňte sa partnermi

POZVÁNKA NA ODBORNÚ KONFERENCIU APÚMS SR

V dňoch 27.-28.10.2016 sa uskutoční v hoteli Atrium /Nový Smokovec/ odborná konferencia s podtitulom "Spoločne riešme aktuálne úlohy samosprávy". Konferencia je určená najmä všetkým členom, prednostom - nečlenom a zamestnancom samospráv, ktorým záleží na zvyšovaní odbornej úrovne a ktorí sa tešia na priateľské stretnutie s kolegami.

Veríme, že Nový Smokovec vás očarí svojou krásou, hotel Atrium kvalitou svojich služieb a program konferencie svojou aktuálnosťou a odbornosťou. Pomerne veľký priestor budú v odbornom programe tvoriť príspevky z ústredných orgánov štátnej správy spravidla spojené s panelovou diskusiou. Nechýbajú ani príspevky našich partnerov na aktuálne témy. Podrobnosti o odbornom programe nájdete v prílohe.

Mimoriadne je do odborného programu zaradený aj krátky blok Snemu APUMS SR a preto si želáme, aby žiadni naši členovia na ňom nechýbali.

ORGANIZAČNÁ NOVINKA: 

Prihlasovanie sme zefektívnili a tak jediná možnosť, ako sa môžete prihlásiť, je vyplniť elektronickú prihlášku a priamo z webu ju odoslať na spracovanie. Najneskôr tak prosím úrobte do 14.10.2016.

 

Tešíme sa na stretnutie v hoteli Atrium.

Prílohy

POZVÁNKA_odborná konferencia APUMS 2016

POZVANKA_konferencia APUMS 2016.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 2,97 MB
Dátum vloženia: 25. 9. 2016 12:55
Dátum poslednej aktualizácie: 19. 11. 2017 23:07
Autor:

Partneri