APUMS
APÚMS
APUMS

Asociácia prednostov úradov miestnej samosprávy je dobrovoľným združením nezávislým od politických strán.

Staňte sa členmiStaňte sa partnermi

Na občanoch záleží

Pozvánka

Úrad splnomocnenca vlády SR pre rozvoj občianskej spoločnosti v spolupráci s českou organizáciou Fabrika Participace si Vás dňa 25. mája 2021 dovoľujú pozvať na podujatie PARTICIPÁCIA, MOJA LÁSKA 2021, ktoré sa realizuje v rámci celosvetovej iniciatívy " Týždeň otvoreného vládnutia" a celoročného

Čo ponúkame?

Májová ochutnávka prezentácií na tému participácia sa bude niesť v duchu: čo všetko ste chceli o participácii vedieť, ale báli ste sa opýtať. Ponúkame prezentácie a príbehy o tom, ako funguje participácia v praxi, aké nástrahy každodennosti na ňu čakajú v kanceláriách obecných, mestských úradov, či ministerstiev, aké mýty a predsudky sme si o participácii vytvorili, ale aj o tom, aké sú trendy doma i vo svete.

 

Program konferencie

Konferencia je naplánovaná na 25. mája 2021 od 9:00 - 15:00 hod. s hodinovou prestávkou na obed v čase od 12:00 - 13:00 hod. Program konferencie je rozdelený do troch tematických blokov (nájdete aj v prílohe mailu):

Detailný program ku koneferencii v slovenskom i českom jazyku:

Registrácia

Registrácia nutná. Počet miest na konferenciu je obmedzený počtom 100 osôb v rámci platformy ZOOM. Súčasne konferencia bude streamovaná cez platformu youtube prostredníctvom kanála NP PARTI.

Priestor pre Vaše otázky

V prípade otázok pre našich hostí a expertov budete môcť využiť platformu sli.do s prihlasovacím kódom #PARTICIPACIA

Súčasne budete môcť využiť chat v rámci živého vysielania cez platformu YouTube.

 

 

Dátum vloženia: 19. 5. 2021 13:53
Dátum poslednej aktualizácie: 19. 5. 2021 14:00

Partneri